loader
Foto

Galerie foto

A.G.Weinberger şi Silvan Stâncel, miercuri, la „Cap de afiş”

Seria ediţiilor dedicate recitalurilor de la Acustic Live Festival 2015 a continuat la TVR 3 şi Tîrgu Mureş. Pe 20 și 27 ianuarie, emisiunea „Cap de afiş” a redifuzat concertul Silvan Stâncel & A.G.Weinberger.

 

Cap de Afiş

Cap de afiș

Miercuri, ora 18:00 - TVR 3

Joi, ora 18:45 - TVR Tîrgu Mureș

Prima parte a concertului este disponibilă online pe TVR+.

A doua parte este disponibilă online pe TVR+.

În data de 25 noiembrie este programată prima parte a concertului Silvan Stâncel & A.G.Weinberger, iar cea de-a doua parte o putem urmări pe 9 decembrie.

Cantautor, folkist, considerat unul dintre cei mai talentaţi chitarişti de flamenco din ţară, Silvan Stâncel este iniţiatorul proiectului Acustic Live Festival. Pe lângă noutatea unui festival de promovare a chitarei indiferent de genul muzical, pentru muzicianul din Alba Iulia, evenimentul desfăşurat la Reghin a avut o dublă semnificaţie. El a primit din partea fabricii reghinene de instrumente muzicale o chitară unicat care poartă brand-ul Silvan Stâncel.

Recitalul de la Reghin a fost primul pe care Silvan Stâncel l-a susţinut pe chitara sa branduită. Dacă doriţi să ascultaţi cum sună o chitară de marcă în mâinile unuia dintre cei mai talentaţi chitarişti de flamenco din ţară, aveţi ocazia să o faceţi urmărind emisiunea Cap de afiş!

Silvan Stâncel este acompaniat la chitară electrică de mai vechiul său colaborator şi prieten, Marius Popa. În cadrul concertului, Silvan Stâncel lecturează şi câteva dintre poeziile ce fac parte din volumul său „Incredibil. Iubesc”.

În partea a doua a concertului a urcat pe scenă, alături de Silvan Stâncel şi Marius Popa, A.G. Weinberger, recunoscut ca un muzician promotor al blues-ului american în România, chitarist, cântăreţ, producător şi realizator de emisiuni radio. Prezenţa lui A.G. Weinberger alături de ceilalţi doi muzicieni, a făcut din concertul de la Reghin, un show de zile mari.

Cap de afiş - partea I

TVR 3 - miercuri, 25 noiembrie, ora 18:00

TVR Tîrgu-Mureş - joi, 26 noiembrie, ora 18:45

Cap de afiş - partea a II-a

TVR 3 - miercuri, 9 decembrie, ora 18:00

TVR Tîrgu-Mureş - joi, 10 decembrie, ora 18:45

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

Poligonul din Sântioana de Mureș a fost vineri gazda confruntării sportive între reprezentanții presei mureșene, cu ocazia împlinirii a 202 ani ...

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș, mai uniți ca niciodată | VIDEO

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Mureş trec printr-un moment delicat, după ce au înregistrat o serie de 5 înfrângeri consecutive.

 

#tvrmures