loader
Foto

Galerie foto

Brașovul se pregătește de Târgul Internaţional „Libris”

Emisiunea „Picătura de cultură” din această săptămână ne-a adus, la TVR 3, TVR Tîrgu Mureș și online, pe TVR+, o ediție dedicată Târgului Internaţional de Carte şi Muzică „Libris” (Brașov, 24-27 martie).

 

Picătura de cultură

Ediția este disponibilă online la TVR+.

De la prima ediţie şi până astăzi, Târgul Internaţional de Carte şi Muzică Libris, Braşov a adus laolaltă tot mai mulţi participanţi şi oaspeţi de seamă. Dincolo de abundenţa ofertei editoriale şi discografice, manifestarea de la Braşov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic şi viu al culturii relevat în nenumăratele lansări, recitaluri de muzică şi poezie şi spectacole de seară pe care le-a oferit tuturor cititorilor şi iubitorilor de muzică.

Despre programul ediţiei a XIII-a care va avea loc în perioada 24-27 martie 2016 la Brașov Business Park, Petronela Moraru va vorbi cu Virgil Oniţă, preşedintele Asociaţiei Culturale „Libris” Braşov.

Invitat în studioul TVR Tîrgu Mureş, va fi și prof. dr. arhitect Teofil Mihăilescu, ce îşi va lansa în prima zi a târgului albumul „România paralelă. Alienare şi kitsch în arhitectură şi spaţiul public”. În cadrul emisiunii vor fi prezentate, alături de ultimul album al arhitectului, şi albumele deja tipărite şi editate „Athos - Arhitectură şi spaţiu sacru” şi „Braşov - Atmosferă, arhitectură şi spaţiu urban”.

Picătura de cultură

TVR 3: joi, 17 martie 2016, ora 22:00

TVR Tîrgu-Mureş: sâmbătă, 19 martie 2016, ora 19:00

 

 

 
Iertarea sau despre doza de Inviere, la

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Târgu Mureș, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Spirit și Credință".

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Sighișoara, dincolo de zidurile cetății | VIDEO

Sighișoara, dincolo de zidurile cetății | VIDEO

publicat: vineri, 12 aprilie 2024

O nouă ediție "Călător de meserie" este difuzată vineri, 12 aprilie, de la ora 17:30 la TVR Târgu Mureș, și sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 16:00 ...

 

#tvrmures