loader
Foto

„Cap de afiș”: Recital Teodora Spânu

Proiectul „Seri de jazz şi muzică clasică la Radio Tîrgu Mureş” ne-o prezintă pe vocalista Teodora Spânu. Săptămâna aceasta, la TVR 3 și pe TVR+, vom revedea, în emisiunea „Cap de afiș”, un recital de jazz. Miercuri, 28 septembrie, de la ora 22:00.

 

Cap de Afiş

Ediţia a fost difuzată în premieră în martie 2016 la TVR 3 și este disponibilă online pe TVR+.

Vocalista Teodora Spânu este din Constanţa şi provine dintr-o familie de artişti, iar copilăria, aşa cum spune artista, i-a fost marcată de ceea ce înseamnă artă, culoare, poezie, mişcare şi muzică.

Se poate defini ca un suflet visător care trăieşte prin şi pentru artă, spune Teodora Spânu. A absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti la clasa profesorului Mircea Tiberian.

Ca vocalistă, are un repertoriu format din standarde de jazz precum compoziţi de Cole Porter, Miles Davis şi Johnny Green.

Teodora Spânu este o prezenţă constantă în cadrul proiectului „Seri de jazz şi muzică clasică”, iniţiat de colega ei de breaslă, Anamaria Galea. Artista a fost acompaniată în concertul susţinut la Radio Tîrgu Mureş de Michael Acker la contrabas şi Daniel Csikos la pian, primul fiindu-i şi coleg de facultate.

***

Proiectul Seri de jazz şi muzică clasică la RTM se află la a cincea ediţie. Sala de concerte de la Radio Tîrgu Mureş găzduieşte în fiecare lună câte un recital susţinut de cei mai reprezentativi artişti ai momentului. Intrarea este liberă, iar TVR Tîrgu Mureş susţine proiectul printr-un parteneriat media.

Cap de afiş

Realizator: Petronela Moraru

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Pentru Răzvan visele devin realitate | VIDEO

Pentru Răzvan visele devin realitate | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Povestea tânărului Răzvan Rusu din Idicel Pădure, antreprenor ambițios și perseverent, merge mai departe.

 

#tvrmures