loader
Foto

Galerie foto

Cap de afiş: „Seri de jazz şi muzică clasică” la Tîrgu-Mureş

Elevii Liceului Vocaţional de Artă Tg. Mureş au concertat la Radio Tîrgu-Mureş în cadrul proiectului „Seri de jazz şi muzică clasică”. O relatare de la faţa locului aducem miercuri, 26 octombrie, de la 20:00, la TVR 3.

 

Cap de Afiş

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În ediţia care deschide un nou sezon al emisiunii „Cap de afiş” îi puteţi urmări pe elevii Liceului Vocaţional de Artă Tg. Mureş în concert la Radio Tîrgu-Mureş în cadrul proiectului „Seri de jazz şi muzică clasică”.

Din program au făcut parte lucrări celebre ca Rapsodia în Sol minor – Brahms, Deux préludes romantiques- Marcel Tournier, Melodii lăutăreşti- Sarasate, Concertino-Weber, Sonata în Do major, p.II-III. Adagio, Allegro – C. M. von Weber,  Aria lui Figaro& Vado, ma dove – Mozart sau Morgentau – Higo Wolf.

Concertul elevilor Liceului Vocaţional de Artă Tg. Mureş a încheiat cel de al cincilea şi ultimul sezon al proiectului „Seri de jazz şi muzică clasică” iniţiat de Anamaria Galea cu scopul promovării unor nume cunoscute şi mai puţin cunoscute din muzica clasică şi de jazz.

Emisiunea „Cap de Afiş” este difuzată pe TVR 3 (miercuri, 26 octombrie, ora 20:00) şi pe TVR Tîrgu-Mureş (joi, 27 octombrie, ora 19:00)

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

 

#tvrmures