loader
Foto

Galerie foto

Centenarul Bibliotecii judeţene Mureş, la “Picătura de cultură”

Joi, 22 mai,de la ora 22.00, la TVR 3 aţi fost invitaţi să revedeţi  ediţia emisiunii “Picătura de cultură” cetenarului Bibliotecii judeţene Mureş.

 

Picătura de cultură

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Biblioteca Judeţeană Mureş a împlinit în noiembrie 2013 100 de ani de la înfiinţare.

În toamna anului 1913, o dată cu darea în folosinţă a Palatului Culturii din Târgu-Mureş, o întreagă aripă a edificiului a primit destinaţia de bibliotecă. La aniversarea celor 100 de ani, Biblioteca Judeţeană Mureş a sigilat o capsulă a timpului care să se deschidă peste alţi 100 de ani. În cadrul unei ceremonii festive s-au înmânat diplome, insigne, dar s-a lansat şi un album monografic al bibliotecii.

Despre carte şi despre profesia de bibliotecar, Petronela Moraru a vorbit cu dr. Monica Avram, director al Bibliotecii Judeţene Mureş şi Liliana Moldovan, şef birou la Evidenţa, Prelucrarea şi Dezvoltarea Colecţiilor - Biblioteca Judeţeană Mureş.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 
Iertarea sau despre doza de Înviere, la

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Târgu Mureș, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Spirit și Credință".

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni, 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20, precum și vineri, pe TVR 3, de la ora 13.05.

 

#tvrmures