loader
Foto

Cuvântul care zideşte

Emisiunea “Cuvântul care zideşte” este un magazin de educaţie religioasă şi spiritualitate creştină cu o durată de 26-27 de minute. Este difuzată duminică ora 18.00 și în reluare luni la 11.00.

 

Galerie foto

 

Trăim într-o vreme când există o tendinţă tot mai mare de a ridica din umeri atunci când cineva se confruntă cu o eroare. În loc să întrebe ca Pilat “Ce este adevărul?”, omul postmodern spune “nimic nu este adevăr” sau probabil “există adevăr, dar nu-l putem cunoaşte”.

Ne-am obişnuit să fim minţiţi şi mulţi oameni s-au obişnuit deja cu falsa noţiune că şi Biblia conţine erori. Doctrina ineranţei Bibliei este una extrem de importantă deoarece adevărul este cel care contează.

Această problemă se reflectă asupra caracterului lui Dumnezeu şi este fundamentală pentru înţelegerea fiecărei învăţături a Bibliei.

Fiecare ediţie conţine, în principal, mini-interviuri pe teme de cultură şi spritualitate creştină, pe cât posibil reportaje despre evenimetele religioase, majore şi mici monografii. Interviuri cu preoţi, care vor explica, pe înţelesul tuturor ritualurile religioase, diferenţele dintre acestea în cadrul bisericilor surori.

ARHIVĂ ARTICOLE

Uleiul sfințit, dialog între știință și religie | VIDEO

Duminică, 9 octombrie, de la ora 18.00, urmăriți o ediție „Cuvântul care zidește” despre semnificațiile și ...