loader
Foto

Galerie foto

„Preţul succesului”: Cu drag despre Roma şi despre fotografie

La emisiunea „Preţul succesului”, difuzată luni seară la TVR 3, de la ora 21:30, a fost prezentă Roxana Mihaly, o tânără pasionată de istorie şi de fotografie.

 

Preţul succesului

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Dacă toate drumurile duc la Roma, şi cel al Roxanei Mihaly s-a oprit tot în capitala Italiei. Roxana urmează studii doctorale în domeniul istoriei europene la Universitatea Sapienza din Roma. Povestea ei de succes a început în 2012, când a obţinut o bursă „Vasile Pârvan” la Accademia di Romania în Roma.

Pasionată şi de imagine, a participat la mai multe expoziţii de grup atât în România cât şi în Italia, iar în 2014 a câştigat o menţiune la expoziţia internaţională Appolo International Photography, categoria Traditional Object.

Roxana vine la „Preţul succesului” să ne povestească aventura ei la Roma, să ne vorbească despre pasiunea ei pentru istorie şi fotografie, despre sacrificiile pe care le face pentru a-şi îndeplini visul şi despre curajul de a face ceea ce îi place într-un mediu care nu e „acasă”.

 

11:45 Tableta de sănătate (R)

Producator: Claudia Zatreanu

(Reluare)

12:40 Jurnal Regional

Producători: Claudiu Oros, Simona Boanta, Petronela Moraru, Claudia Zatreanu, Angela Precup

 
La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

Poligonul din Sântioana de Mureș a fost vineri gazda confruntării sportive între reprezentanții presei mureșene, cu ocazia împlinirii a 202 ani ...

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș, mai uniți ca niciodată | VIDEO

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Mureş trec printr-un moment delicat, după ce au înregistrat o serie de 5 înfrângeri consecutive.

 

#tvrmures