loader
Foto

Recital de jazz la TVR 3. Invitată: Ana-Cristina Leonte

Emisiunea „Cap de afiş” ne-a propus o nouă ediţie dedicată jazz-ului. Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, la TVR 3 şi pe TVR+, am urmărit-o pe tânăra vocalistă Ana-Cristina Leonte, în concert la Radio Tîrgu Mureş.

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ana-Cristina Leonte este una dintre cele mai cunoscute vocaliste de jazz din tânăra generaţie. Absolventă a UNMB, Ana-Cristina Leonte s-a remarcat atât prin proiectele solistice, dar şi în grupurile vocale Blue Noise şi Jazzapela. În anul 2014, artista a lansat albumul Secret Lover, un album aproape integral de compoziţie, foarte apreciat de public dar şi de critici.

Alături de Michael Acker (contrabas) şi Albert Tajti (pian), Ana-Cristina Leonte a susţinut recent un recital în cadrul proiectului Seri de jazz şi muzică clasică la Radio Tîrgu Mureş, recital pe care l-am urmărit la TVR 3, TVR Tîrgu-Mureş şi online, pe TVR+.

Proiectul Seri de jazz şi muzică clasică la RTM se află la a cincea ediţie. Sala de concerte de la Radio Tîrgu Mureş găzduieşte în fiecare lună câte un recital susţinut de cei mai reprezentativi artişti ai momentului. Intrarea este liberă, iar TVR Tîrgu Mureş susţine proiectul printr-un parteneriat media.

Cap de afiş

TVR 3 - miercuri, 13 ianuarie, ora 18:00

TVR Tîrgu-Mureş - joi, 14 ianuarie, ora 18:45

***

Emisiunea Cap de afiş poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Pentru Răzvan visele devin realitate | VIDEO

Pentru Răzvan visele devin realitate | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Povestea tânărului Răzvan Rusu din Idicel Pădure, antreprenor ambițios și perseverent, merge mai departe.

 

#tvrmures