loader
Foto

Claudiu Oros

TVR Târgu-Mureş este pentru el o provocare. În fiecare zi învaţă ceva nou şi asta pentru că are de-a face cu o mulţime de oameni deosebiţi şi are ocazia să călătorească în diverse colţuri ale ţării. Dacă ar lua-o de la capăt, ar alege acelaşi drum profesional.

 

Sport Magazin

Claudiu Oros s-a născut la 30 decembrie 1979, în oraşul Târnăveni, judeţul Mureş. În 2002, a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir", iar în 2005 a absolvit şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative „Petru Maior", specializarea Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

Chiar dacă şi-a ales o meserie de birou, Claudiu a descoperit mirajul presei la săptămânalul mureşean Punctul. „Ucenicia" în televiziune şi-a făcut-o în cadrul TTM Târgu-Mureş.

De la 1 decembrie 2008, a dată importantă şi pentru ţară şi pentru el, este membru al echipei TVR Târgu-Mureş, unde prezintă jurnalul de ştiri şi realizează emisiunea Sport-magazin.

„TVR Târgu-Mureş a fost pentru mine o nouă provocare. Fiecare zi este diferită şi mereu înveţi câte ceva. Am cunoscut o mulţime de oameni deosebiţi şi am călătorit în toate colţurile ţării. Dacă ar fi să o iau de la capăt, cred că aş alege acelaşi drum", mărturiseşte Claudiu.

 

#tvrmures