loader

PREZENTATORI Logo

Andrada Gorog

„Eu cred că jurnalismul este o profesie cu, despre şi pentru oameni”

Angela Precup

Angela Precup prezintă edițiile emisiunii Cult@rt realizate de echipa studioului teritorial TVR Tg. Mureș.

Coralia Matea

Deși jurnalismul nu i se părea o opțiune reală pentru viitor, fiind o absolventă de Artă Teatrală, Coralia Matea a ajuns, totuşi, ca după terminarea facultății să lucreze în presă.

Kulcsár Andrea

Din 2008 până în prezent lucrează la TVR Târgu-Mureş. În prezent este redactor la jurnalul regional de limba maghiară şi redactor la rubrica săptămânală „Portret” (Portré).

Mihaela Sepsi Ordog

Pe vremea când era doar o adolescentă s-a îndrăgostit de camera de luat vederi pe care o văzuse la fratele ei. Astăzi este co-realizator al emisiunii Vânătorul de enigme.

Nagy Emőke

Începând din luna mai, 2008 face parte din echipa Studioului Teritorial Târgu-Mureş al Televiziunii Române, compartimentul minorităţi.

Palkó Attila

Și-a început colaborarea cu Studioul Teritorial TVR Tg-Mureș în anul 2011, ca reporter de teren, urmând ca după câteva luni să devină și crainic de știri. Pe lângă știri a devenit colaborator la TVR3, departamentul minorități.

Rákóczi Levente

Din 2008 până în prezent lucrează la TVR Târgu –Mureş. Este prezentator la ştiri în limba maghiară, redactor la o rubrică, un minidocumnetar de 5 minute „Revista presei vechi de acum 100 de ani în Târgu-Mureş” de luni până vineri.

Székely Zita

Începând cu anul 2009 este angajată la Studioul din Târgu-Mureș al TVR pe post de reporter de știri la reacția maghiară.

 

Secția de Istorie a Muzeului Județean Mureș a organizat expoziția permanentă "Orașul întărit. Târgu Mureșul în secolul al XVII-lea".

Adriana Ausch, de la folk la pedagogia muzicală Dalcroze | VIDEO

Interpreta de muzică folk Adriana Ausch, cunoscută în România în urmă cu mai bine de 20 de ani, a revenit zilele acestea acasă.

Deda -

Comuna Deda, din județul Mureș, a primit statutul de „Stațiune turistică de interes local”.