loader
Foto

Galerie foto

Nagy Emőke

Face parte încă de la începuturi din echipa Studioului Teritorial TVR Tg. Mureș. Pe lângă filmarea și conceperea materialelor de actualități, este realizatorul rubricii pentru copii și tineret "Urechi de măgăruș".

 

Toți împreună / Együtt a 3-as csatornán
Urechi de măgăruş - Szamárfül
Fogadóóra / În audienţă la TVR Tg. Mureş

Consider foarte importantă platforma națională TVR3 - fiind, și aici, prezentator  - pentru ca o audiență mai largă să poate accesa cele mai valoroase materiale realizate în regiunea noastră. Faptul că internetul amplifică și mai eficient materialele și mesajele noastre este o posibilitate excelentă pentru noi, realizatorii, și o responsabilitate față de audiența noastră, ca instituție de mass-media publică.

A Marosvásárhelyi közmédia magyar szerkesztőségének a kezdetektől tagja lehetek. A napi aktualitások, híranyagok mellett az időtálló tartalmat és üzeneteket megfogalmazó riportműsorok forgatásában, szerkesztésében is részt veszek, jelenleg a Szamárfül ifjúsági- és gyermekműsor szerkesztőjeként. Nagyon fontosnak gondolom a TVR3 országos lefedettségű médiafelületet, ennek egyik műsorvezetőjeként is, hiszen a földrajzilag szűkebben behatárolt adáskörzetünkben nagyon sok olyan televíziós anyag készül, amely a szélesebb közönség számára is hordoz érdekes, értékes tartalmat. Az pedig, hogy a földrajzilag határtalan internet is továbbadja ezeket a tartalmakat, korunk természetes velejárója, pótolhatatlan eszköz arra, hogy a klasszikus televíziózás mellett a mai médiafogyasztási szokásokat is ki tudjuk szolgálni általa.

 

#tvrmures