loader

PREZENTATORI Logo

Agyagási Levente

"Cred în mass-media publică, în misiunea ei de informare, educație și transmitere a valorilor".

Andrada Gőrőg

Sunt Andrada Gőrőg, jurnalist TV (S), în cadrul Compartimentului „Programe”, al Studioului Teritorial TVR Târgu Mureș.

Angela Precup

Jurnalist TV Senior în cadrul Studioului TVR Târgu-Mureș

Berecki Edit

Fac parte din generația care a crescut cu emisiunile TVR, din telespectator am ajuns jurnalist al acestei instituții, o mare porovocare pentru mine. Am invățat de la profesioniști.

Claudia Zătreanu

Face parte din echipa TVR Tg. Mureș încă de la momentul înființării.

Claudiu Oros

TVR Târgu-Mureş este pentru el o provocare. În fiecare zi învaţă ceva nou şi asta pentru că are de-a face cu o mulţime de oameni deosebiţi şi are ocazia să călătorească în diverse colţuri ale ţării. Dacă ar lua-o de la capăt, ar alege acelaşi drum profesional.

Coralia Ioana Matea

Videojurnalist la studioul regional TVR Târgu Mureș. Este realizatoarea emisiunilor Biruitorii și Rafinament Plus, emisiuni ce se difuzează atât pe TVR Târgu Mureș cât și pe TVR 3 și TVR Cultural.

Costin Miron

Lucrează în Televiziunea Română din anul 1994 încă din ultimul an de studenție, cu o pauză de 12 ani, timp în care a fost cadru didactic universitar la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Ioan Cristian - Țăran

Interpret și realizator al emisiunilor ”Cântec și poveste” la TVR3 și TVR Târgu - Mureș și ”Din zestrea Ardealului” la TVR Târgu - Mureș

Kantor Emoke

Kántor Emőke este redactorul emisiunilor "Informed" și "Stil Verde"

Krisztina Molnár

Jurnalistă de 20 de ani. Prima dragoste a fost radioul, dar televiziunea m-a fascinat din primul moment în care am avut ocazia să merg la o filmare.

Kulcsár Andrea

Din 2008 până în prezent lucrează la TVR Târgu-Mureş. Ca jurnalist TV face reportaje în rubrica "Portret", editeză știri și prezintă emisiuni talk-show “Pont ma”.

Lacrima Balint-Bloj

Jurnalist TV Senior la studioul teritorial TVR Târgu Mureș

Mihaela Sepsi Ordog

Pe vremea când era doar o adolescentă s-a îndrăgostit de camera de luat vederi pe care o văzuse la fratele ei. Astăzi este co-realizator al emisiunii Vânătorul de enigme.

Nagy Emőke

Face parte încă de la începuturi din echipa Studioului Teritorial TVR Tg. Mureș. Pe lângă filmarea și conceperea materialelor de actualități, este realizatorul rubricii pentru copii și tineret "Urechi de măgăruș".

Palkó Attila

Și-a început colaborarea cu Studioul Teritorial TVR Tg-Mureș în anul 2011, ca reporter de teren, urmând ca după câteva luni să devină și crainic de știri. Pe lângă știri a devenit colaborator la TVR3, departamentul minorități.

Petronela Moraru

Jurnalist la TVR Târgu Mureș chiar din anul deschiderii studioului teritorial, 2008.

Rákóczi Levente

Sunt membru al echipei TVR Tg. Mureş din 2008. Sunt redactorul emisiunii "Magazin Agrar" în cadrul Redacției Minorități al Studioului Teritorial TVR Tg. Mureş de mai bine de 10 ani.

Simona Boanta

“Peste 15 ani de experienţă în presa scrisă şi televiziune, sute de ştiri şi zeci de transmisiuni în direct de la Tg. Mureș și de la București, o semifinală de Eurovision România prezentată la Sighişoara şi nenumărate alte aventuri jurnalistice”.

Simona Cristina Toncean

Realizator "NutriInfo" la TVR Târgu Mureș.

Székely Zita

Începând cu anul 2009 este angajată la Studioul din Târgu-Mureș al TVR pe post de reporter de știri la reacția maghiară.

Szombatfalvi Katalin

Jurnalist de televiziune în cadrul Studioul Teritorial TVR Tg. Mureş de la înființarea acestuia, în anul 2008.

11:15 Memoria tiparului (R)

Producator: Angela Precup

(Reluare)

11:20 Din zestrea Ardealului (R)

Producator: Vasile Braic

Prezentator: Ioan Cristian Țăran

(Reluare)
 
Luiza Zan, acasă la Târgu Mureș | VIDEO

Luiza Zan, acasă la Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 23 mai 2024

Luiza Zan, cunoscuta interpretă și compozitoare de jazz, are o relație specială cu Târgu Mureș. La concertul „Boulevard Parade”, susținut recent ...

Oamenii, portul și veselia Maramureșului sunt concentrate în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, într-o expoziție dedicată pictorului Traian ...

România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 

#tvrmures