loader
Foto

Könyvben az ember / O carte pe săptămână

Emisiune dedicată iubitorilor de carte. Prezintă cele mai noi publicaţii, discuţii despre best-selluri la modă sau oferă alternative la kitschuri literare.

 

Galerie foto

 

„Televizorul este pentru mine un mod foarte bun de a mă educa. De fiecare dată, când cineva pornește televizorul, mă duc în altă cameră ca să citesc o carte.”, spunea actorul american de comedie Groucho Marx.  Acest lucru încercăm să evităm prin emisunea O carte pe săptămână, care este o lectură comună, o selecţie din cele mai noi publicaţii. O carte pe săptămână este o emisiune săptămânală difuzată joi de la ora 17:00.

„A televízió számomra egy nagyon jó módszer arra, hogy művelődjek. Minden alkalommal, amikor valaki bekapcsolja a televíziót, én átmegyek a másik szobába olvasni”, mondta Groucho Marx, amerikai komikus ,színész. Ezt a helyzetet szeretnénk elkerülni a Könyvben az ember című műsorunkkal. Közös olvasmány, válogatás a legújabb kiadványokból, minden csütörtökön 17 órától. Az irodalmat kedvelő nézőkhöz szól a műsor, melyben a legújabb szépirodalmi publikációk bemutatásán kívül az aktuális bestsellerekről is szó esik vagy tippeket ad az irodalmi giccs elkerüléséhez.

Szerkesztő/Realizator: Szabó Csenge

10:00 TeleScoala in lb.maghiara

*emisiune in lb.maghiara

Producator: TVR Targu-Mures

11:00 Jurnal Regional

Producători: Claudiu Oros, Simona Boanta, Petronela Moraru, Claudia Zatreanu, Angela Precup

 

#tvrmures