loader
Foto

Petronela Moraru

Realizator și producător de emisiuni culturale: „Picătura de cultură” (TVR Târgu Mureș și TVR 3), „Cap de afiș” (TVR Târgu Mureș) și „CultArt” (TVR Cultural).

 

Petronela Moraru este angajată a SRTv Târgu Mureș chiar din anul deschiderii studioului teritorial, 2008. A realizat știri, a fost crainic TV, a avut diferite intervenţii în direct la TVR 1, TVR 2, TVR 3 și TVR Cultural, a realizat de-a lungul timpului reportaje şi emisiuni din domeniul social, cultural, de educație și învățământ, de divertisment.

În prezent, este realizator și producător de emisiuni culturale: „Picătura de cultură” (TVR Târgu Mureș și TVR 3), „Cap de afiș” (TVR Târgu Mureș) și „CultArt” (TVR Cultural).

0:00 În prelungiri (R)

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

(Reluare)

1:25 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

#tvrmures