Kapcsoljuk Brüsszelt/Legătura la Bruxelles
Kapcsoljuk Brüsszelt/Legătura la Bruxelles
Este o rubrică săptămânală realizată cu sprijinul Parlamentului European. Reportajele, ştirile prezintă principalele probleme sociale cu care se confruntă cetăţenii UE, respectiv viaţa cotidiană a cetăţenilor.

Este o rubrică săptămânală realizată cu sprijinul Parlamentului European. Reportajele, ştirile prezintă principalele probleme sociale cu care se confruntă cetăţenii UE, respectiv viaţa cotidiană a cetăţenilor. Nu lipsesc din rubrică nici informaţiile  de interes general ca de exemplu: imigraţie, criminalitatea cibernetică, măsuri împotriva spălării banilor  sau comerţul cu stupefiante. Pe lângă acestea, rubrica ne aduce aproape mecanismul de funcţionare a UE şi perspectivele la nivel de regiuni.

Hetente öt perces magazinműsor az Európai Parlament támogatásával. A riportokban, hírekben elsősorban a szociális kérdésekre, az EU polgárainak mindennapjaira összpontosítunk. Nem hiányoznak az olyan közérdeklődésre számot tartó kérdések sem mint a bevándorlás, az internetes bűnőzés, a pénzmosás elleni lépések vagy a szintetikus kábítószerekkel való kereskedelem. Ezek mellett rovatunkban megismerhetjük, hogy hogyan működik az EU és milyen lehetőségek állnak a régiónk előtt.