loader

România în bucate

De luni până vineri, de la ora 17.30, descoperiți secretele bucătăriei tradiționale din fiecare regiune a României, la TVR 2! Edițiile emisiunii sunt realizate de studiourile regionale ale TVR pentru TVR 2. Nu ratați o emisiune savuroasă, ce vă va inspira cu rețete culinare dintre cele mai speciale!

 

 

Un nou sezon al emisiunii „România …în bucate”, din 25 martie. De luni până vineri, la ora 17.30, telespectatorii TVR 2 vor călători prin țară, dar şi prin Republica Moldova, pentru a descoperi locuri pitorești, oameni frumoși și, nu în ultimul rând, secretele unor mâncăruri savuroase.

Luni ne întâlnim cu Timișoara la “Sarea în Bucate”, marți cu Craiova la “Țăst Show”, miercuri cu Târgu Mureș la “Cooking Show”, joi cu Iași la “Descriptio Moldaviae”, vineri cu Moldova la “Gătim românește” și la Cluj mergem „Cu tigaia-n spate”.

Filmările sunt făcute în bucătării private sau la iarbă verde, la stână, în gospodării, pe malul apei, în bucătării de pensiuni. Invitaţii prezintă retete deosebite, dar care să nu fie dificil de realizat de către cei din faţa micilor ecrane.

Pe parcursul emisiunii, se poartă discuții despre rolul condimentelor, aflăm povești, diverse istorioare amuzante legate de bucătărie şi arta culinară.

Edițiile emisiunii, realizate de studiourile regionale ale TVR, dar şi de TVR Moldova, vor inspira telespectatorii cu rețete culinare apetisante.

Urmăriți „România în bucate” la TVR 2, la TVR Moldova, de luni până vineri, la ora 17.30, și la TVR Internaţional, de luni până vineri, la ora 15.00.

Emisiune este disponibilă și online, pe TVR + şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

***

Producător: Cristina Petrina Murgu

 

7:00 SIMULCAST TVR 3

7:55 SIMULCAST TVR 3

 

#tvrmures