loader

Vieţi dăruite

Cu emoţie şi sinceritate ne sunt dăruite poveştile unor oameni generoşi în emisiunea „Vieţi dăruite”, la TVR Târgu-Mureş.

 

Galerie foto

 

Există în preajma noastră oameni pe care uneori nu îi băgăm în seamă, ni se par obişnuiţi, pentru simplul fapt că nu fac paradă cu realizările lor.

Într-o simplă discuţie, atât de prietenească încât reuşeşte să îi provoace la sinceritate, descoperim însă poveşti de viaţă încântătoare. Şi, mai mult, descoperim cum unii dintre ei au ştiut sau ştiu încă să dăruiască semenilor lor: timp, învăţături, efort, creaţii încântătoare. Cu alte cuvinte: o mare parte din ceea ce înseamnă vieţile lor.

Producător, realizator şi moderator: Ioan Ceaușescu

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

#tvrmures