loader
Foto

A.G. Weinberger & Vali „Sir Blues” Răcilă, în două ediţii “Cap de afiş”

Regal Blues: A.G. Weinberger & Vali „Sir Blues” Răcilă, în concert la Acustic Live Festival Reghin, la TVR 3 pe 8 şi 15 februarie, ora 20:00 (9 februarie, ora 6.00), la TVR Tîrgu-Mureş pe 9 şi 16 februarie, ora 19:00.

 

Cap de Afiş

Ediţia din 8 februarie este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediţia din 15 februarie este disponibilă online pe TVR+.(Partea a II-a)

Iubitorii blues-ului au avut parte de un regal muzical pe scena Casei de Cultură a Tineretului „George Enescu” din Reghin. A.G. Weinberger şi Vali „Sir Blues” Răcilă au evoluat pentru prima oară într-un concert comun.

Artiştii le-au mulţumit deopotrivă celor doi „vinovaţi” pentru această întâlnire mult aşteptată: Marcel Naste, directorul Casei de Cultură, şi cantautorul Silvan Stâncel, directorul Festivalului Acustic Live.

(w882) Cap de afi

Concertul celor doi blues-mani a încheiat cea de a doua seară a festivalului Acustic Live desfăşurat în toamna anului trecut.

(w882) Cap de afi

Aflat la ediţia e doua, Acustic Live Festival este un concept unic dedicat muzicii interpretate la chitară, indiferent de stil.

(w882) Cap de afi

Ideea organizării unui astfel de festival-concurs îi aparţine cantautorului Silvan Stâncel care a primit sprijinul Casei de Cultură a Tineretului „George Enescu” din Reghin, condusă de Marcel Naste.

(w882) Naste Stan

Veteranul blues-ului Vali Răcilă şi promotorul blues-ului american în România A.G. Weinberger au cântat pentru prima oară împreună într-un concert. Cei doi artişti au recunoscut că aşteaptă această ocazie de prin anii 90, atunci când s-au cunoscut.

Fără nicio repetiţie, cei doi blues-mani au empatizat atât între ei, cât şi cu publicul, creând un adevărat regal blues.

(w882) Vali Racil

Concertul integral îl puteţi urmări în cadrul emisiunii „Cap de afiş” în două părţi, la TVR 3 pe 8 şi 15 februarie, ora 20:00 şi la TVR Tîrgu-Mureş pe 9 şi 16 februarie, ora 19:00.

Realizator: Petronela Moraru

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în livestreaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 
Forum economic: Predicții economice pentru 2023

Forum economic: Predicții economice pentru 2023

publicat: joi, 02 februarie 2023

Vineri, 3 februarie, de la ora 16:00, pe TVR 3, aflăm despre evoluția prețurilor din domeniul imobiliar. O ediție realizată de TVR Tîrgu Mureș.  

Reparații și alte proiecte la  Teatrul Național din Tîrgu Mureș | VIDEO

Inaugurată în toamna anului 1973, clădirea Teatrului Național din Tîrgu Mureș a ajuns la o jumătate de secol de funcționare.

„Tăceri care dor”, comemorarea victimelor Holocaustului | VIDEO

Ziua de 27 ianuarie a fiecărui an a fost decisă în Adunarea Generală a ONU ca prima comemorare universală a victimelor Holocaustului.