loader
Foto

Galerie foto

Concerte de folk, pe agenda “Cap de afiş”

Miercuri, 7 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 3 şi joi, 8 octombrie, de la ora 18.45, la TVR Tîrgu-Mureş, intraţi în culisele concertului de folk de la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică din Braşov.

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Printre cei care au concertat la Braşov anul acesta se numără Grupul folk „Floare de colţ”, Iulia Caraiman & Mihai Todoran şi grupul folk „Om Bun”.

Târgul Internațional de Carte și Muzică a intrat deja în a doua decadă de existență şi a sărbătorit al doisprezecelea an cu evenimente dedicate cărții și muzicii, recitaluri și dezbateri și o zi în plus de Târg, dar și o serie de reprezentații artistice variate.

(w882) Iulia Cara
Iulia Caraiman

Între 19-23 mai, participanţii la eveniment s-au putut întâlni cu personalități ale lumii culturale. Spectacolele de seară îi vor avea ca protagoniști pe: Paula Seling, Mircea Baniciu, Marcian Petrescu, Grupul Folk “Om Bun” și mulți alții.

Producătorul evenimentul a fost Asociaţia Culturală „Libris” Braşov.

 
Iertarea sau despre doza de Înviere, la

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Târgu Mureș, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Spirit și Credință".

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni, 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20, precum și vineri, pe TVR 3, de la ora 13.05.

 

#tvrmures