loader
Foto

Test pentru un sistem de simulare virtuală medicală | VIDEO

În perioada 30 mai – 3 iunie, municipiul Târgu Mureș a fost gazda unui exercițiu de mare amploare la nivel internațional, organizat de către EU MODEX, ca parte din mecanismul de protecție civilă al Uniunii Europene.

 

La Târgu Mureș a fost testat, cu succes, un sistem de simulare virtuală medicală cu o componentă de imersie totală. Simularea a avut loc în cadrul celui mai mare exercițiu de intervenție în caz de accident chimic din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat zilele acestea în orașul capitală de județ. Scopul simulării a fost de a testa răspunsul serviciilor de urgență și medicale în situații de stres extrem.

16:10 Bufetul de la teatru

*emisiune in lb.maghiara

Producător: Berecki Edit

16:35 Punctul de astazi / Pont Ma

 
La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

Poligonul din Sântioana de Mureș a fost vineri gazda confruntării sportive între reprezentanții presei mureșene, cu ocazia împlinirii a 202 ani ...

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș, mai uniți ca niciodată | VIDEO

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Mureş trec printr-un moment delicat, după ce au înregistrat o serie de 5 înfrângeri consecutive.

 

#tvrmures