loader
Foto

„Forum Economic”: afaceri în vremuri atipice | VIDEO

Marți, de la ora 18:50, pe TVR Tîrgu Mureș și vineri, de la ora 16:00, pe TVR 3 v-am invitat să urmăriți o nouă ediție „Forum Economic”.

 

Forum economic

Traversăm vremuri atipice, pline de încercări, mai ales pentru antreprenori. Blocajele cauzate de perioadele îndelungate de stres pot avea urmări grave asupra evoluției unui business. Ce instrumente au la îndemână oamenii de afaceri ca să poată gestiona situațiile de criză și cum pot identifica oportunitățile din spatele provocărilor, aflați într-o nouă ediție „Forum Economic”.

De această dată, realizatorul emisiunii Andrada Gőrőg, va sta de vorbă cu invitata sa, Cristina Sorlea, coach și antreprenor.

(w882)

18:15 Memoria tiparului

Producator: Angela Precup

18:20 Meseriasii

Producator: Vasile Braic

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea este difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, de ...

 

#tvrmures