Preţul succesului: o afacere curajoasă cu...dulceaţă
vineri, 09 octombrie 2015
Răzvan Rusu a spus povestea pasiunii lui şi a afacerii cu dulceaţă, zacuscă şi siropuri. Luni, 12 octombrie, începând cu ora 21:30, la TVR 3.
Alte legături
Preţul succesului

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

"Am 25 de ani şi deşi dulceaţa mea e despre voi şi despre momentele voastre de bucurie, acum mă aflu printre norocoşii care pot să-şi spună povestea unui vis implinit. Cu bune şi cu rele, cu ambiţia şi poate uneori naivitatea unui tânăr care are un vis, am făcut tot ce mi-a stat în putere să îndeplinesc ceva pentru sufletul meu şi care să fie numai bun să fie împărtăşit cu cei dragi." Răzvan Rusu

Avea doar 24 de ani când a hotărât că este momentul să facă ceva curajos. O afacere cu dulceaţă. Uşor de zis, greu de făcut… Nu şi pentru Răzvan care a găsit-o pe doamna Veronica, cea alături de care a pus bazele unei afaceri care în timp avea să devina brand local.

(w640)

“Dulceaţa lu’ Răzvan” este un borcan mic cu esenţe tari. La fel este şi zacusca pregătită la Idicel Pădure. Produsele lui Răzvan se servesc la micul dejun al hotelurilor de lux şi se găsesc pe tarabele târgurilor internaţionale.

Povestea lui Răzvan Rusu a început acum 3 ani, când, sătul de tumultul urban, a ales să îşi petreacă vacanţa de vară în comuna mureşeană Idicel Pădure. Spiritul de aventură şi-a spus cuvântul. A găsit păduri întregi de pomi fructiferi, a studiat opinia localnicilor şi a ajuns la concluzia care urma să îi schimbe viaţa: să prepare “Dulceaţa lu’ Răzvan”.

(w640)

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!