loader
Foto

Galerie foto

Preţul succesului: Un ghid pentru călătorii înţelepte

Luni, 19 octombrie, de la ora 21:30, pe TVR3, ați aflat povestea Ralucăi Mureşan - ghid de turism național și internațional. Cu întâmplări amuzante şi lecţii de viaţă.

 

Preţul succesului

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

"Ador să călătoresc, să cunosc oameni noi și să mă îmbogățesc cu informații și experiențe."

A îmbinat utilul cu plăcutul şi a reuşit să îşi îndeplinească toate visele. Şcolită în Bucureşti şi în Valencia, este ghid de turism naţional şi internaţional. Are licenţă de ghid în New York, aşa că viaţa ei se împarte între Europa şi marea metropolă americană. Vorbeşte engleză, spaniolă, franceză şi portugheză. Acum a ales să îşi promoveze ţara cum se poate mai bine. Numele ei este Raluca Mureşan.

(w882)

„Trip to Romania” este locul virtual unde turiştii o găsesc pe Raluca pentru a le deveni ghid turistic personal. Iar dacă vreţi să vedeţi pe unde călătoreşte, are un blog vesel, care spune multe despre ea: ralucalatoreste.ro.

(w882)

Într-un interviu de acum câţiva ani mărturisea că a învăţat să îşi iubească întâi ţara şi apoi restul lumii. Ne-a amintit, astfel, vorba dramaturgul italian Carlo Goldoni: "un călător înţelept nu va dispreţui niciodată ţara sa".

La TVR Tg. Mureș emisiunea se difuzează joi 22 octombrie, de la ora 20.00.

Producător şi realizator: Rodica Jakab

 
Iertarea sau despre doza de Înviere, la

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Târgu Mureș, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Spirit și Credință".

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni, 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20, precum și vineri, pe TVR 3, de la ora 13.05.

 

#tvrmures