Preţul succesului: Un ghid pentru călătorii înţelepte
vineri, 16 octombrie 2015
Luni, 19 octombrie, de la ora 21:30, pe TVR3, ați aflat povestea Ralucăi Mureşan - ghid de turism național și internațional. Cu întâmplări amuzante şi lecţii de viaţă.
Alte legături
Preţul succesului

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

"Ador să călătoresc, să cunosc oameni noi și să mă îmbogățesc cu informații și experiențe."

A îmbinat utilul cu plăcutul şi a reuşit să îşi îndeplinească toate visele. Şcolită în Bucureşti şi în Valencia, este ghid de turism naţional şi internaţional. Are licenţă de ghid în New York, aşa că viaţa ei se împarte între Europa şi marea metropolă americană. Vorbeşte engleză, spaniolă, franceză şi portugheză. Acum a ales să îşi promoveze ţara cum se poate mai bine. Numele ei este Raluca Mureşan.

(w640)

„Trip to Romania” este locul virtual unde turiştii o găsesc pe Raluca pentru a le deveni ghid turistic personal. Iar dacă vreţi să vedeţi pe unde călătoreşte, are un blog vesel, care spune multe despre ea: ralucalatoreste.ro.

(w640)

Într-un interviu de acum câţiva ani mărturisea că a învăţat să îşi iubească întâi ţara şi apoi restul lumii. Ne-a amintit, astfel, vorba dramaturgul italian Carlo Goldoni: "un călător înţelept nu va dispreţui niciodată ţara sa".

La TVR Tg. Mureș emisiunea se difuzează joi 22 octombrie, de la ora 20.00.

Producător şi realizator: Rodica Jakab