TVR Tîrgu Mureş ne recomandă: Magda Puşkaş în concert
luni, 15 iunie 2015
În săptămâna 15-21 iunie, Studioul teritorial Tîrgu Mureş ne aduce la TVR 3 ediţii noi ale emisiunilor "Cap de afiş", "Picătura de cultură" şi "Meseriaşii".

Miercuri 17 iunie, de la ora 18:00, în emisiunea Cap de afiş de la TVR 3 urmărim un concert de muzică folk, susţinut de Magda Puşkaş, în martie 2015, la Târgul Internațional de Carte și Muzică „Libris” de la Brașov. Producătorul evenimentului a fost Asociaţia „Libris Cultural”, Braşov. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La TVR 3, joi, 18 iunie, ora 22:00, Picătura de cultură ne prezintă detalii din campania „Citeşti şi dăruieşti!”, organizată de Asociaţia Outreach împreună cu Teatrul Naţional Tîrgu Mureş şi Muzeul Judeţean Mureş.  Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Aflăm cum a fost Târgul Meşterilor Populari de la Tîrgu Mureş (21 - 24 mai) din emisiunea Meseriaşii, difuzată de TVR 3, duminică, 21 iunie, de la ora 13:30. La eveniment au fost înscrişi peste 80 de meşteri populari şi 25 de producători, iar evenimentul s-a desfăşurat cu ocazia celei de-a XIX-a ediţii a Zilelor Tîrgumureşene. Ediția este disponibilă online pe TVR+.

***

Emisiunile pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.