loader
Foto

TVR Tîrgu Mureş ne recomandă: Magda Puşkaş în concert

În săptămâna 15-21 iunie, Studioul teritorial Tîrgu Mureş ne aduce la TVR 3 ediţii noi ale emisiunilor "Cap de afiş", "Picătura de cultură" şi "Meseriaşii".

 

Cap de Afiş
Meseriaşii
Picătura de cultură

Miercuri 17 iunie, de la ora 18:00, în emisiunea Cap de afiş de la TVR 3 urmărim un concert de muzică folk, susţinut de Magda Puşkaş, în martie 2015, la Târgul Internațional de Carte și Muzică „Libris” de la Brașov. Producătorul evenimentului a fost Asociaţia „Libris Cultural”, Braşov. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La TVR 3, joi, 18 iunie, ora 22:00, Picătura de cultură ne prezintă detalii din campania „Citeşti şi dăruieşti!”, organizată de Asociaţia Outreach împreună cu Teatrul Naţional Tîrgu Mureş şi Muzeul Judeţean Mureş.  Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Aflăm cum a fost Târgul Meşterilor Populari de la Tîrgu Mureş (21 - 24 mai) din emisiunea Meseriaşii, difuzată de TVR 3, duminică, 21 iunie, de la ora 13:30. La eveniment au fost înscrişi peste 80 de meşteri populari şi 25 de producători, iar evenimentul s-a desfăşurat cu ocazia celei de-a XIX-a ediţii a Zilelor Tîrgumureşene. Ediția este disponibilă online pe TVR+.

***

Emisiunile pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

13:00 ARHIVA locala

*Cap de Afis

Producători: Petronela Moraru

14:00 ARHIVA locala

*Satul meu / Agentia de voiaj / Tezaure transilvănene

Producători: Coralia Matea, Iulia Vizi, Costin Miron

 
La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

Poligonul din Sântioana de Mureș a fost vineri gazda confruntării sportive între reprezentanții presei mureșene, cu ocazia împlinirii a 202 ani ...

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș, mai uniți ca niciodată | VIDEO

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Mureş trec printr-un moment delicat, după ce au înregistrat o serie de 5 înfrângeri consecutive.

 

#tvrmures