loader
Foto

60 ani de teatru în limba română, la Târgu Mureș | VIDEO

Anul acesta se împlinesc 60 ani de teatru în limba română, la Târgu Mureș.

 

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național împreună cu Universitatea de Arte vor să transmită spiritul de recunoaștere și apreciere a teatrului printr-o suită de evenimente care vor avea loc pe tot parcursul stagiunii.

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)
 
La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

Poligonul din Sântioana de Mureș a fost vineri gazda confruntării sportive între reprezentanții presei mureșene, cu ocazia împlinirii a 202 ani ...

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Mureș, mai uniți ca niciodată | VIDEO

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Mureş trec printr-un moment delicat, după ce au înregistrat o serie de 5 înfrângeri consecutive.

 

#tvrmures