loader
Foto

Galerie foto

Alege viața! Sau despre îngerii fără cer...

Părintele profesor doctor OVIDIU BÂRSAN ne invită duminică, 10 decembrie, de la ora 18:00, la TVR Târgu Mureș, la o cordială regăsire a vocației noastre de a prețui, ocroti și promova viața, alături de invitații ediției, membri ai Asociației „Generații iubite și ocrotite” (GIO): dr. IULIA-MARIA RĂDEANU - președinte, Asociația GIO; DANIELA-NICULINA PELAGHIE - psiholog.

 

Petronela Moraru
Spirit și Credință

Înființată de Buna Vestire, în 25 martie 2022, Asociația „Generații Iubite și Ocrotite”, primul centru pro-viață din județul Mureș, a ajutat până acum peste 100 de femei aflate în criză de sarcină, le-a consiliat, le-a asigurat monitorizarea gratuită a sarcinii, botezul copiilor și sprijinul material în creșterea lor.
.
(w882)

În octombrie 2022, Asociația GIO a lansat programul „Cultura vieții” cu scopul de a pune în lumină relația dintre știința medicală și credință.

(w882)

(w882)Totul va fi așezat sub genericul „Vom fi!”, un crez de la care nu avem voie să abdicăm.

Părintele profesor doctor Ovidiu Bârsan și invitații săi discută despre bogăția vieții interioare și împlinirea care vine din ea și caută răspunsuri la întrebări care contează.

(w882)Pace, har și trezvie!

Producător: Petronela Moraru

 
Proiectele MureșHub, la

Proiectele MureșHub, la "Lumea de aproape" | VIDEO

publicat: vineri, 19 iulie 2024

Am urmărit o nouă ediție "Lumea de aproape", vineri 19 iulie, de la ora 17:30, la TVR Târgu Mureș.

Cum dansează caii la Daneș? | VIDEO

Cum dansează caii la Daneș? | VIDEO

publicat: vineri, 12 iulie 2024

Caii au un sistem de comunicare foarte bun și transmit, vocal și prin limbajul corporal, informații despre tot felul de lucruri, ne spun cei care ...

Descoperă natura călare | VIDEO

Descoperă natura călare | VIDEO

publicat: joi, 11 iulie 2024

Să practici călăria în natură în Romania este o experiență unică, spun cei are au încercat. Avem o țară foarte frumoasă, cu locuri pitorești, ...

 

#tvrmures