loader
Foto

Galerie foto

Alege viața! Sau despre îngerii fără cer...

Părintele profesor doctor OVIDIU BÂRSAN ne invită duminică, 10 decembrie, de la ora 18:00, la TVR Târgu Mureș, la o cordială regăsire a vocației noastre de a prețui, ocroti și promova viața, alături de invitații ediției, membri ai Asociației „Generații iubite și ocrotite” (GIO): dr. IULIA-MARIA RĂDEANU - președinte, Asociația GIO; DANIELA-NICULINA PELAGHIE - psiholog.

 

Petronela Moraru
Spirit și Credință

Înființată de Buna Vestire, în 25 martie 2022, Asociația „Generații Iubite și Ocrotite”, primul centru pro-viață din județul Mureș, a ajutat până acum peste 100 de femei aflate în criză de sarcină, le-a consiliat, le-a asigurat monitorizarea gratuită a sarcinii, botezul copiilor și sprijinul material în creșterea lor.
.
(w882)

În octombrie 2022, Asociația GIO a lansat programul „Cultura vieții” cu scopul de a pune în lumină relația dintre știința medicală și credință.

(w882)

(w882)Totul va fi așezat sub genericul „Vom fi!”, un crez de la care nu avem voie să abdicăm.

Părintele profesor doctor Ovidiu Bârsan și invitații săi discută despre bogăția vieții interioare și împlinirea care vine din ea și caută răspunsuri la întrebări care contează.

(w882)Pace, har și trezvie!

Producător: Petronela Moraru

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Politețea reprezintă un semn de respect atât față de ceilalți, cât și față de tine însuți. Reporter Coralia Ioana Matea

 

#tvrmures