loader
Foto

Articulații între forme și esențe în educație | VIDEO

Ediția de duminică, 9 iunie, a emisiunii "Spirit și credință" ne  propune un dialog amical despre transformări, provocări, adaptări și totuși valori perene în educație. Ora 18:00, la TVR Târgu Mureș.

 

Spirit și Credință

Unde așezăm accente în această măiastră șlefuire a caracterul uman? Suntem captivi ai formelor în detrimentul esenței sau ne așezăm într-o moderată relație de schimb valoric între forme și esențe? Cine pe cine influențează pentru a evita excesele în materie? Răspunsuri și problematizări într-o ediție "Spirit și credință" deloc de neglijat.
.
Părintele profesor doctor Ovidiu Bârsan discută cu profesoara Cristina-Ligia Someșan, director al Colegiului Național „Al. Papiu Ilarian” din Târgu Mureș.

.
În agitația de zi cu zi, oferă-ți un moment de liniște în fiecare duminică, de la ora 18:00, la TVR Târgu Mureș.

Pace, har și trezvie!

Producător: Petronela Moraru

 
 „Bărbierul din Sevilla”, la Opera Brașov | VIDEO

„Bărbierul din Sevilla”, la Opera Brașov | VIDEO

publicat: sâmbătă, 28 septembrie 2024

Opera din Brașov se pregătește să încânte publicul cu o noua producție „Bărbierul din Sevilla”, începând de sâmbătă, 28 septembrie.

Biserica „Sfânta Ana” - 25 de ani de la sfințire | VIDEO

Biserica „Sfânta Ana”, o construcție impunătoare ridicată în inima comunității, reprezintă nu doar un loc de închinare, ci și o piatră de temelie ...

Concert extraordinar „Fantasmagoria”, la Târgu Mureș | VIDEO

Muzica de cameră revine în această săptămână la Târgu Mureș, joi, 26 septembrie, cu un concert extraordinar intitulat „Fantasmagoria”.

 

#tvrmures