loader
Foto

Galerie foto

Călător prin lume | VIDEO

O nouă ediție "Călător de Meserie" a fost programată pe TVR Tg. Mureș, vineri, 10 noiembrie, de la ora 18:20 și sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 16:00, pe TVR 3.

 

Simona Boanta
Călător de meserie


.
În prima parte aflăm de la Alina Petică, cum putem călători cu bani puțini și de ce Nepalul, Patagonia precum și alte destinații, merită vizitate de orice aventurier.

(w882)

A doua parte a emisiunii este dedicată uneia din cele mai frumoase regiuni ale Spaniei, Andaluzia, cu a ei istorie tumultuoasă, plajele de vis și cultura extrem de bogată.

(w882)

 

 

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

 
Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

 

#tvrmures