Ediție specială "Cântec și poveste", la TVR 3
duminică, 27 noiembrie 2022
Luni, 28 noiembrie, de la ora 15.00, la TVR3, în preajma Zilei Naționale, TVR Târgu-Mureș i-a invitat pe iubitorii de folclor la o ediție specială "Cântec și poveste".
Alte legături
Cântec şi poveste

Prin cântec ne vom aduce aminte de momentele de răscruce ale istoriei naționale și de valorile moștenite din străbuni. Ne vom întâlni cu interpreți de frunte ai cântecului popular patriotic - Veta Biriș, Mariana Anghel sau  Ciprian Istrate și cu melodii care ne încălzesc sufletul.

(w640) 3

(w640)

(w640)

Moderator Cristian Ţăran
Producător Vasile Braic

***

Emisiunea ”Cântec și poveste” se adresează iubitorilor de cântec popular, dar și celor ce doresc să cunoască adevărate valori de patrimoniu tradițional românesc. În emisiune sunt prezenți interpreți consacrați ai cântecului popular din Ardeal, tineri valoroși ce bat la porțile afirmării artistice, meșteri populari, rapsozi, evenimente folclorice de anvergură. Emisiunea redeschide ”filmoteca de aur” a folclorului românesc, reamintindu-ne de marii interpreți plecați pe drumul veșniciei, cei ce sunt adevărate modele, demne de urmat de tânăra generație.