loader
Foto

Ediție specială "Cântec și poveste", la TVR 3

Luni, 28 noiembrie, de la ora 15.00, la TVR3, în preajma Zilei Naționale, TVR Târgu-Mureș i-a invitat pe iubitorii de folclor la o ediție specială "Cântec și poveste".

 

Cântec și poveste

Prin cântec ne vom aduce aminte de momentele de răscruce ale istoriei naționale și de valorile moștenite din străbuni. Ne vom întâlni cu interpreți de frunte ai cântecului popular patriotic - Veta Biriș, Mariana Anghel sau  Ciprian Istrate și cu melodii care ne încălzesc sufletul.

(w882) 3

(w882)

(w882)

Moderator Cristian Ţăran
Producător Vasile Braic

***

Emisiunea ”Cântec și poveste” se adresează iubitorilor de cântec popular, dar și celor ce doresc să cunoască adevărate valori de patrimoniu tradițional românesc. În emisiune sunt prezenți interpreți consacrați ai cântecului popular din Ardeal, tineri valoroși ce bat la porțile afirmării artistice, meșteri populari, rapsozi, evenimente folclorice de anvergură. Emisiunea redeschide ”filmoteca de aur” a folclorului românesc, reamintindu-ne de marii interpreți plecați pe drumul veșniciei, cei ce sunt adevărate modele, demne de urmat de tânăra generație.

 
Pentru Răzvan visele devin realitate | VIDEO

Pentru Răzvan visele devin realitate | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Povestea tânărului Răzvan Rusu din Idicel Pădure, antreprenor ambițios și perseverent, merge mai departe.

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Iertarea sau despre doza de Înviere, la

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Târgu Mureș, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție "Spirit și Credință".

 

#tvrmures