loader
Foto

Cap de Afiş: Rock melodic cu Trupa COCO

La TVR 3, miercuri, 22 februarie, de la ora 20:00 şi la TVR Tîrgu-Mureş , joi, 23 februarie, de la ora 19:00, realizatoarea Petronela Moraru vă invită la o seară muzicală braşoveană.

 

Cap de Afiş

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

După 10 ani petrecuţi la COMPACT, Adrian Coco Tincă a înfiinţat în 2014 la Braşov propria trupă care-i poartă numele.

TRUPA COCO a fost înfiinţată pentru reînvierea rock-ului melodic, spune liderul formaţiei.

(w882) Coco

Coco a devenit cunoscut din anii 1990, când a revoluţionat la propriu scena muzicală românească, prin propria companie de sunet realizând super producţii muzicale şi scenotehnice.

(w882) Coco

TRUPA COCO a încheiat cea de-a treia seară a Festivalului de Carte şi Muzică Braşov 2016, organizat de Asociaţia Culturală „Libris Braşov”, cu un spectacol incendiar. Aceasta şi-a lansat, în cadrul Festivalului, un DVD cu un concert live al trupei susţinut la Sala Sporturilor din Braşov.

(w882) Coco

Concertul Trupei COCO susţinut în Piaţa Sfatului Braşov în vara anului trecut poate fi vizionat la „Cap de afiş”. Toate piesele sunt originale, muzica şi versurile fiind semnate de Adrian Coco Tincă.

***

(w882) Coco

Realizator: Petronela Moraru

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în livestreaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 
Forum economic: Predicții economice pentru 2023

Forum economic: Predicții economice pentru 2023

publicat: joi, 02 februarie 2023

Vineri, 3 februarie, de la ora 16:00, pe TVR 3, aflăm despre evoluția prețurilor din domeniul imobiliar. O ediție realizată de TVR Tîrgu Mureș.  

Reparații și alte proiecte la  Teatrul Național din Tîrgu Mureș | VIDEO

Inaugurată în toamna anului 1973, clădirea Teatrului Național din Tîrgu Mureș a ajuns la o jumătate de secol de funcționare.

„Tăceri care dor”, comemorarea victimelor Holocaustului | VIDEO

Ziua de 27 ianuarie a fiecărui an a fost decisă în Adunarea Generală a ONU ca prima comemorare universală a victimelor Holocaustului.