loader
Foto

Casa fluturilor tropicali vii | VIDEO

Casa fluturilor tropicali vii de la Praid are deja 10 ani. Fluturii pot fi admirați an de an, începând din luna mai  și până în septembrie.

 

An de an, sute de fluturi tropicali vii se trezesc la viață într-o casă de poveste. Afacerea aparține unei familii din Praid, județul Harghita. Casa fluturilor este locul unde oameni din toată țara, și nu numai, se opresc să admire speciile care mai de care mai colorate. Tot aici întâlniți și cel mai mare fluture din lume.

0:00 Dăruieşte Românie! (R)

Dăruieşte Românie !

* Parada tuturor artiștilor români se vede acum în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

(Reluare)

1:25 Locuri, oameni si comori (R)

*Best of

Producător Emilia Nicolaescu

(Reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea este difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, de ...

 

#tvrmures