loader
Foto

Galerie foto

"Cercetați scripturile!", duminică la TVR Târgu Mureș | VIDEO

Duminică, 19 mai, de la ora 18:00, am urmărit la TVR Târgu Mureș, o nouă ediție "Spirit și Credință".

 

Petronela Moraru
Spirit și Credință

Părintele profesor doctor Ovidiu Bârsan și invitații săi discută despre bogăția vieții interioare și împlinirea care vine din ea și caută răspunsuri la întrebări care contează.

..
A devenit deja o tradiție ca în timpul fiecărui post ortodox de peste an, Biserica „Sfânta Ana” din Târgu Mureș să organizeze un program de studiu biblic  coordonat de părintele profesor Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Întâlnirile duminicale din cadrul programelor de studiu biblic sunt un prilej pentru enoriași de a-și întări credința, de a înțelege mai bine Biblia și de a afla răspunsuri la întrebări din cele mai diverse.
..
(w882)Părintele profesor doctor Ovidiu Bârsan și invitatul său,  preotul doctor Cătălin Maier, ambii parohi la Biserica „Sfânta Ana” Târgu Mureș ne îndeamnă în ediția de duminică, 19 mai, de la ora 18:00, la TVR Târgu Mureș, să aruncăm o privire mai atentă asupra cuvântului lui Dumnezeu, adică să ne antrenăm mintea și sufletul prin citirea Sfintelor Scripturi.
.
(w882)„Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică” este scris în Evanghelia după Ioan. „Ia și citește!” a auzit Sfântul Augustin sub forma unui glas de copil. Ediția specială a emisiunii „Spirit și credință” dorește să demonteze falsa sintagmă „crede și nu cerceta” niciunde prezentă în Sfânta Scriptură.
.
(w882)În agitația de zi cu zi, oferă-ți un moment de liniște în fiecare duminică, de la ora 18:00, la TVR Târgu Mureș.

Pace, har și trezvie!

Producător: Petronela Moraru

13:00 ARHIVA locala

*Cap de Afis / Satul meu / Agentia de voiaj

Producători: Petronela Moraru, Coralia Matea, Iulia Vizi

14:30 CARTI DE VIZITA

*emisiune in lb.maghiara

Producător: Vajda Attila

 
Anatomia păcii, la

Anatomia păcii, la "Spirit și credință" | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Duminică, 16 iunie, la "Spirit și credință" este pusă în discuție una dintre cele mai vechi strădanii ale omenirii, aceea de a fi creatoare de ...

Concert Nicu Alifantis în Campania

Grupul „Alifantis & FragileBand” ajunge și în Târgu Mureș joi, 13 iunie, de la ora 19:00, la Teatrul Național într-un concert caritabil.

Satul mureșean cu 11 votanți | VIDEO

Satul mureșean cu 11 votanți | VIDEO

publicat: luni, 10 iunie 2024

În satul Vaidacuta din județul Mureș mai locuiesc doar câțiva oameni, izolați de restul lumii, într-o pustietate fermecătoare. Nici campania ...

 

#tvrmures