loader
Foto

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou episod al emisiunii “Călător de meserie”.  Vineri 26 aprilie, de la ora 18:20 pe TVR Tg Mureș, sâmbătă 27 aprilie, de la ora 16:00, pe TVR 3, precum și pe canalul YouTube TVR Tg. Mureș.

 

Simona Boanta
Călător de meserie

(w882)Echipa "Călător de Meserie" a ajuns la cel mai mare sanctuar din lume pentru urșii bruni, lângă Zărnești. Acolo trăiesc peste 120 de urși, toți cu o poveste dramatică. Au fost salvați de la circ, din cuștile în care oamenii îi țineau pentru amuzament în fața pensiunilor sau restaurantelor și chiar din Grădinile Zoologice unde nu aveau condițiile de trai necesare.

.
(w882)

 

9:10 Bufetul de la teatru (R)

*emisiune in lb.maghiara

Producător: Berecki Edit

(Reluare)

9:35 Punctul de astazi / Pont Ma (R)

(Reluare)
 
„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea a fost difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

 

#tvrmures