loader
Foto

"Forum Economic": Locuri de muncă în zona Tg. Mureș

Vineri, 17 martie,  de la ora 16.00, pe TVR 3 a fost difuzată o nouă ediție "Forum Economic", realizată de TVR Tîrgu Mureș.

 

Andrada Gorog
Forum economic

De această dată, Andrada Gorog a stat de vorbă cu Gheorghe Ștef - directorul AJOFM Mureș, despre situația șomajului în județul nostru.

Ce oportunități de recalificare profesională au persoanele aflate în evidențele AJOFM, am aflat de la Adela Boar - coordonatorul cursurilor de formare profesională din cadrul instituției și de la Ramona Rus - directorul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților Mureș.

Despre locurile de muncă în străinătate a oferit informații Fuleki Barna - consilier Eures, iar cms. șef de poliției Cristina Zaharia - coordonatorul Centrului Regional Tg. Mureș, din cadrul ANITP, a transmis o serie de sfaturi utile pentru persoanele care vor să ocupe un loc de muncă peste hotare, astfel încât să nu fie victime ale traficului de persoane.

Emisiunea a fost difuzată marți de la ora 18.50 la TVR Tîrgu Mureș.

 

Secția de Istorie a Muzeului Județean Mureș a organizat expoziția permanentă "Orașul întărit. Târgu Mureșul în secolul al XVII-lea".

Adriana Ausch, de la folk la pedagogia muzicală Dalcroze | VIDEO

Interpreta de muzică folk Adriana Ausch, cunoscută în România în urmă cu mai bine de 20 de ani, a revenit zilele acestea acasă.

Deda -

Comuna Deda, din județul Mureș, a primit statutul de „Stațiune turistică de interes local”.