loader
Foto

„Forum economic”: Noutăți la APIA

Vineri, 24 februarie, de la ora 16:00, pe TVR 3, am aflat care sunt noile condiții pe care fermierii trebuie să la îndeplinească pentru a putea beneficia de subvențiile APIA (Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură).

 

Forum economic

Anul 2023 aduce noutăți în ceea ce privește plățile efectuate de APIA către fermieri. Cuantumul sumelor alocate nu a fost modificat semnificativ, însă apar schimbări la denumirea schemelor de plată, iar fermierii trebuie să îndeplinească o serie de condiții ca să poată accesa sprijinul financiar. Ce modificări au fost aduse vechilor scheme de plată, ne spune Ovidiu Săvâșcă, directorul APIA Mureș, invitatul ediției "Forum Economic".

(w882)

Emisiunea este difuzată:

Marți, 21 februarie, de la ora 18:50, la TVR Târgu Mureș

Vineri, 24 februarie, de la ora 16:00, la TVR 3.

13:00 ARHIVA locala

*Cap de Afis

Producători: Petronela Moraru

14:00 ARHIVA locala

*Satul meu / Agentia de voiaj / Tezaure transilvănene

Producători: Coralia Matea, Iulia Vizi, Costin Miron

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea este difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, de ...

 

#tvrmures