loader
Foto

Forum Economic: Răsturnare de situație la fabrica de zahăr Luduș

În ediția de vineri, 10 februarie, de la ora 16:00, la TVR 3, i nvitatul Andradei Gorog a fost Teodor Aflat, fermier și inițiatorul demersului pentru achiziționarea fabricii de la Luduș de către cultivatorii de sfeclă.

 

Andrada Gőrőg
Forum economic

După mai bine de un an în care un grup de fermieri din zonă a purtat negocieri ca să cumpere fabrica amenințată cu închiderea, proprietarii francezi au anunțat chiar în ziua în care trebuia să fie semnat contractul, că fabrica a fost vândută altor doi investitori români.

(w882)

Care au fost provocările pe care fermierii le-au întâmpinat, dar și ce așteptări au avut în urma discuțiilor purtate, aflați în noua ediție "Forum Economic", realizată de colegii de la TVR Tîrgu Mureș și difuzată:

Marți, 7 februarie, de la ora 18:50, la TVR Tîrgu Mureș.

Vineri, 10 februarie, de la ora 16:00, la TVR 3.

 

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Luiza Zan, acasă la Târgu Mureș | VIDEO

Luiza Zan, acasă la Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 23 mai 2024

Luiza Zan, cunoscuta interpretă și compozitoare de jazz, are o relație specială cu Târgu Mureș. La concertul „Boulevard Parade”, susținut recent ...

Oamenii, portul și veselia Maramureșului sunt concentrate în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, într-o expoziție dedicată pictorului Traian ...

România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 

#tvrmures