Muzică clasică şi improvizaţii de jazz, în emisiunea „Cap de afiş”
luni, 25 mai 2015
Săptămâna aceasta, TVR 3 ne propune o serie de ediţii muzicale ale emisiunii „Cap de afiş”. De luni până joi, începând cu ora 18:00.
Alte legături
Cap de Afiş

Pentru luni, 25 mai, ora 18:00, Studioul teritorial Craiova ne-a pregătit un concert susţinut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Oltenia condusă entuziast, de la pupitru dirijoral, de Ilarion Ionescu-Galaţi. În programul concertului figurează bucăţi celebre ale muzicii clasice de secol XIX: selecţiuni din opera Carmen de Georges Bizet, Concertul nr. 1 în Re major pentru vioară şi orchestră, op. 6 de Niccolo Paganini şi Mica simfonie pentru suflători de Charles Gounod. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Marţi, 26 mai, ora 18:00, Studioul teritorial Iaşi ne aduce la Cap de afiş un jamsession în studio cu Opis Jazz Factory. Invitat este trombonistul Liviu Mărculescu. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia Cap de afiş de miercuri, 27 mai, ora 18:00, este consacrată tot improvizaţiei de jazz. Colegii de la Tîrgu Mureş ne invită la un concert cu Cătălin Milea la saxofon și Daniel Csikos la pian. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

***

Emisiunea Cap de afiş poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.