loader
Foto

Muzică clasică şi improvizaţii de jazz, în emisiunea „Cap de afiş”

Săptămâna aceasta, TVR 3 ne propune o serie de ediţii muzicale ale emisiunii „Cap de afiş”. De luni până joi, începând cu ora 18:00.

 

Cap de Afiş

Pentru luni, 25 mai, ora 18:00, Studioul teritorial Craiova ne-a pregătit un concert susţinut de Orchestra simfonică a Filarmonicii Oltenia condusă entuziast, de la pupitru dirijoral, de Ilarion Ionescu-Galaţi. În programul concertului figurează bucăţi celebre ale muzicii clasice de secol XIX: selecţiuni din opera Carmen de Georges Bizet, Concertul nr. 1 în Re major pentru vioară şi orchestră, op. 6 de Niccolo Paganini şi Mica simfonie pentru suflători de Charles Gounod. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Marţi, 26 mai, ora 18:00, Studioul teritorial Iaşi ne aduce la Cap de afiş un jamsession în studio cu Opis Jazz Factory. Invitat este trombonistul Liviu Mărculescu. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia Cap de afiş de miercuri, 27 mai, ora 18:00, este consacrată tot improvizaţiei de jazz. Colegii de la Tîrgu Mureş ne invită la un concert cu Cătălin Milea la saxofon și Daniel Csikos la pian. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

***

Emisiunea Cap de afiş poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 
Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Politețea reprezintă un semn de respect atât față de ceilalți, cât și față de tine însuți. Reporter Coralia Ioana Matea

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

 

#tvrmures