loader
Foto

NutriInfo, cu Simona Toncean

Nu rata emisiunea NutriInfo cu Simona Toncean, vineri, 5 aprilie, la 18:20 pe TVR Târgu Mureș și sâmbătă la 16:00 pe TVR 3!

 

Descoperă secretul unei vieți sănătoase!  Ultimele cercetări au evidențiat că 80% din imunitatea noastră se găsește în intestin, iar microbiota are un rol crucial în menținerea echilibrului și prevenirea bolilor. Tratamentele cu antibiotice și alte perturbări ale florei microbiene pot avea consecințe surprinzătoare, inclusiv creșterea predispoziției la acumularea de kilograme în plus.

Îngrijirea corectă a microbiomului poate fi cheia pentru o viață sănătoasă și prevenirea multor patologii. Află mai multe de la medicul Adrian Cătinean, specialist în microbiom, și Georgiana Birthler, Lifestyle Arhitect, care îți va dezvălui cum uleiurile esențiale te pot ajuta în gestionarea stresului.
.
Fii la curent cu cele mai noi descoperiri pentru o viață plină de energie și sănătate!

 
Nuntă pe ulițele din Vișinelu | VIDEO

Nuntă pe ulițele din Vișinelu | VIDEO

publicat: vineri, 26 iulie 2024

La 25 de ani de când și-au unit destinele, Marinel și Simona din Vișinelu au pășit, din nou, împreună în fața altarului.

Tot mai mulți români cu pensii internaționale | VIDEO

Românii care au lucrat și în alte state pot solicita pensii, potrivit legislațiilor din țările respective.

Bastionul Blănarilor din Cetatea medievală a Târgu Mureșului este gazda unei expoziții de fotografii din ciclul „Veșnicia Satului”.

 

#tvrmures