loader
Foto

NutriInfo, cu Simona Toncean

Nu rata emisiunea NutriInfo cu Simona Toncean, vineri, 5 aprilie, la 18:20 pe TVR Târgu Mureș și sâmbătă la 16:00 pe TVR 3!

 

Descoperă secretul unei vieți sănătoase!  Ultimele cercetări au evidențiat că 80% din imunitatea noastră se găsește în intestin, iar microbiota are un rol crucial în menținerea echilibrului și prevenirea bolilor. Tratamentele cu antibiotice și alte perturbări ale florei microbiene pot avea consecințe surprinzătoare, inclusiv creșterea predispoziției la acumularea de kilograme în plus.

Îngrijirea corectă a microbiomului poate fi cheia pentru o viață sănătoasă și prevenirea multor patologii. Află mai multe de la medicul Adrian Cătinean, specialist în microbiom, și Georgiana Birthler, Lifestyle Arhitect, care îți va dezvălui cum uleiurile esențiale te pot ajuta în gestionarea stresului.
.
Fii la curent cu cele mai noi descoperiri pentru o viață plină de energie și sănătate!

4:00 Toţi împreună (R)

* Producător Bartha Ágnes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Lumină din lumină”

„Lumină din lumină”

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” este transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, respectiv ...

„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea este difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, de ...

 

#tvrmures