loader
Foto

„Picătura de cultură": Târg de carte românească la Miercurea Ciuc

Două ediții ale emisiunii „Picătura de cultură” v-au purtat în atmosfera primei ediții a târgului „Carte, cinste cui te-a scris”. A doua ediție a fost difuzată vineri, 27 octombrie, pe TVR3, de la ora 13.30.

 

Picătura de cultură

Limba română a fost elogiată la Miercurea Ciuc printr-un eveniment cultural de excepție. Prima ediție e târgului „Carte, cinste cui te-a scris”, organizat de Asociația Națională Cultul Eroilor „Regina Maria” - filiala Harghita și o binecunoscută editură din Brașov, a prezentat publicului aproximativ 70 de titluri de carte românească și a înlesnit întâlnirea cu trei personalități reprezentative ale vieții culturale românești.

(w882) Marga Pica

Târgul „Carte, cinste cui te-a scris” a adunat un număr mare de vizitatori, în special elevi ai școlilor generale și ai liceelor din Miercurea Ciuc. Andrei Marga, profesor universitar, filozof și politolog, Claudia Motea, actriţă și scriitoare, și Gabriel Socaciu, scriitor şi expert în dezvoltare personală, au fost invitații de marcă ai evenimentului.
(w882) Motea
Atmosfera primului târg de carte românească de la Miercurea Ciuc este surprinsă în două ediții ale emisiunii „Picătura de cultură”.
(w882) Socaciu G

***

Picătura de cultură:
TVR Târgu Mureş: marţi (17 și 24 octombrie), ora 18:20
TVR 3: vineri (20 și 27 octombrie), ora 13:30
Producător și realizator: Petronela Moraru

14:30 CARTI DE VIZITA

*emisiune in lb.maghiara

Producător: Vajda Attila

16:00 Ganduri de duminica

*emisiune in lb.maghiara

Producător: Giliga Sandor

 
„Lumină din lumină” | VIDEO

„Lumină din lumină” | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” a fost transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, ...

„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea a fost difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrmures