loader
Foto

Predicții economice pentru 2024 | VIDEO

Vă invităm să urmăriți la "Forum Economic" ediția în care Andrada Gorog a discutat cu economistul Brăduț Boloș despre așteptările pe care le putem avea anul acesta, din punct de vedere economic.

 

Andrada Gőrőg
Forum economic

.

Ioan Matei, directorul Direcției de Statistică Mureș, ne-a prezentat situația județului și a vorbit despre creșterile și scăderile de producție din principalele sectoare economice.
.
Ana Călugăru
, PR Manager la o firmă de recrutarea, a descris cerințele principale ale angajatorilor, domeniile de activitate cele mai căutate de persoanele care vor să ocupe un loc de muncă, salariile cerute de tineri și categoriile de vârstă cele mai interesate de inserție sau reorientare pe piața muncii.

 

20:00 Telejurnal

(simulcast TVR1)

Transmisiune directă

21:00 ARHIVA locala

*Cuvantul care zideste / CultArt / Memoria Tiparului / Tableta de sanatate / Din zestrea Ardealului / Cantec si Poveste

 
Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

 

#tvrmures