loader
Foto

Proiecte pentru modernizarea aparaturii medicale la Târgu Mureș

Marți, de la ora 18:45, la TVR Tg.Mureș, v-am invitat să urmăriți o ediție "Forum Economic" dedicată proiectelor de modernizare a aparaturii medicale de la Spitalul Clinic Județean Mureș. Emisiunea poate fi vizionată și vineri, 20 octombrie, de la ora 16:00, la TVR 3.

 

Andrada Gőrőg
Forum economic

Andrada Gorog a stat de vorbă cu dr. Ovidiu Gîrbovan, managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, și cu ec. Ioana Negrea, economist în cadrul instituției, despre proiectele care vizează echiparea mai multor secții cu aparatură de ultimă generație.
.

Iată o parte dintre subiectele abordate în cadrul emisiunii:
- achiziția aparaturii medicale;
- principalele investiții făcute la spital;
- sumele necesare și sursele de finanțare pentru concretizarea proiectelor;
- beneficiile pe care le au pacienții.
.
Dr. Claudia Dorobăț, șef secție Radiologie și Imagistică Medicală, a vorbit despre modul în care a fost influențat actul medical de aparatele performante date deja în funcțiune.
.
Dr. Florina Vultur, medic primar Oftalmologie, ne-a spus cum vor fi efectuate controalele de specialitate în rândul copiilor și adulților, odată ce va fi echipat cabinetul din cadrul spitalului cu aparatură de ultimă generație.
.
Prof. univ. dr. Adrian Man, medic primar Medicină de Laborator și Microbiologie, a explicat în ce constă activitatea de laborator și modul în care vor fi efectuate analizele medicale după ce vor fi făcute investițiile pentru dotarea secției.
.

 

 

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Luiza Zan, acasă la Târgu Mureș | VIDEO

Luiza Zan, acasă la Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 23 mai 2024

Luiza Zan, cunoscuta interpretă și compozitoare de jazz, are o relație specială cu Târgu Mureș. La concertul „Boulevard Parade”, susținut recent ...

Oamenii, portul și veselia Maramureșului sunt concentrate în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, într-o expoziție dedicată pictorului Traian ...

România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 

#tvrmures