loader
Foto

Proiecte pentru modernizarea aparaturii medicale la Târgu Mureș

Marți, de la ora 18:45, la TVR Tg.Mureș, v-am invitat să urmăriți o ediție "Forum Economic" dedicată proiectelor de modernizare a aparaturii medicale de la Spitalul Clinic Județean Mureș. Emisiunea poate fi vizionată și vineri, 20 octombrie, de la ora 16:00, la TVR 3.

 

Andrada Gőrőg
Forum economic

Andrada Gorog a stat de vorbă cu dr. Ovidiu Gîrbovan, managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, și cu ec. Ioana Negrea, economist în cadrul instituției, despre proiectele care vizează echiparea mai multor secții cu aparatură de ultimă generație.
.

Iată o parte dintre subiectele abordate în cadrul emisiunii:
- achiziția aparaturii medicale;
- principalele investiții făcute la spital;
- sumele necesare și sursele de finanțare pentru concretizarea proiectelor;
- beneficiile pe care le au pacienții.
.
Dr. Claudia Dorobăț, șef secție Radiologie și Imagistică Medicală, a vorbit despre modul în care a fost influențat actul medical de aparatele performante date deja în funcțiune.
.
Dr. Florina Vultur, medic primar Oftalmologie, ne-a spus cum vor fi efectuate controalele de specialitate în rândul copiilor și adulților, odată ce va fi echipat cabinetul din cadrul spitalului cu aparatură de ultimă generație.
.
Prof. univ. dr. Adrian Man, medic primar Medicină de Laborator și Microbiologie, a explicat în ce constă activitatea de laborator și modul în care vor fi efectuate analizele medicale după ce vor fi făcute investițiile pentru dotarea secției.
.

 

 

21:00 ARHIVA locala

*Cuvantul care zideste / CultArt / Memoria Tiparului / Tableta de sanatate / Din zestrea Ardealului / Cantec si Poveste

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

 
Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

 

#tvrmures