loader

RECOMANDĂRI Logo

În lumea lui Marius von Mayenburg la Târgu-Mureş – GALERIE FOTO

La Teatrul Naţional de la Târgu-Mureş a fost pusă în scenă controversata piesă “Martiri”, după dramaturgul german Marius von Mayenburg.

Un nou sezon LITERANIVERSARA, la  TVR Târgu-Mureş

Un nou sezon LITERANIVERSARA, la TVR Târgu-Mureş

publicat: vineri, 07 noiembrie 2014

De luni până vineri, de la ora 19.10, Petronela Moraru vă aşteaptă cu o nouă serie de întâlniri literare cu scriitorii lunii noiembrie.

Piesa Don Quijote, pusă în scenă la Târgu-Mureş - GALERIE FOTO

Cel mai cunoscut personaj al lui Cervantes prinde viaţă pe scena Teatrului Naţional din Târgu-Mureş din perspectiva originală a Adei Milea şi a lui Mihai Măniuţiu şi purtând semnătura coregrafică a Vavei Ştefănescu.

Don Quijote, în adaptarea Adei Milea, joi, la

Joi, 13 noiembrie, la TVR 3, Petronela Moraru v-a invitat să poposiţi în culisele Teatrului Naţional Târgu-Mureş, într-o nouă ediţie “Picătura de cultură”.

Istoria în literatură, joi la “Picătura de cultură”, la TVR 3

Joi, 15 mai, de la ora 22.00, la TVR 3 aţi fost invitaţi să descoperiţi câteva cărţi care au un numitor comun, şi anume reflectarea diferitelor aspecte ale istoriei, într-o nouă ediţie “Picătura de cultură”.

Scriitorii lunii mai, sărbătoriţi la “Literaniversara”, la TVR Târgu-Mureş

În fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi să descoperiţi ce scriitori sunt născuţi în luna mai şi sărbătoriţi la TVR Târgu-Mureş.

Centenarul Bibliotecii judeţene Mureş, la “Picătura de cultură”

Joi, 22 mai,de la ora 22.00, la TVR 3 aţi fost invitaţi să revedeţi  ediţia emisiunii “Picătura de cultură” cetenarului Bibliotecii judeţene Mureş.

Scriitorii lunii aprilie, sărbătoriţi la “Literaniversara”, la TVR Târgu-Mureş

În fiecare zi de luni şi de joi, de la ora 19.00, sunteţi invitaţi să descoperiţi ce scriitori sunt născuţi în luna aprilie şi sărbătoriţi la TVR Târgu-Mureş.

Lucian Boia, la “Picătura de cultură”, joi la TVR3

Joi, 1 mai, de la ora 22.00, ați putut revedea la TVR 3  ediţia emisiunii “Picătura de cultură” în care a fost invitat istoricul Lucian Boia.

Subiectele

Sâmbătă, 22 martie, de la ora 22.00, la TVR 3 ați fost invitaţi la o nouă ediţie a emisiunii Picătura de cultură. Iată ce subiecte ați putut revedea.