loader
Foto

Sighișoara, dincolo de zidurile cetății | VIDEO

O nouă ediție "Călător de meserie" este difuzată vineri, 12 aprilie, de la ora 17:30 la TVR Târgu Mureș, și sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 16:00 la TVR 3.

 

Simona Boanta
Călător de meserie

.
Sighișoara, unul din cele mai colorate orașe din țară, este vestită pentru frumusețea Cetății Medievale, cea mai mare cetate locuită din Europa, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, începând cu anul 1999..

Cu toate că bijuteria orașului este Cetatea Medievală, Sighișoara are multe de oferit și dincolo de zidurile fortificației, mai ales dacă vă place să vă petreceți timpul în natură.

(w882)

.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

Provocările antreprenorilor mureșeni | VIDEO

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, la "Forum economic"  am urmărit o ediție despre provocările antreprenorilor mureșeni.

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

 

#tvrmures