Tineri talentaţi ne vorbesc despre "Preţul succesului"
luni, 05 octombrie 2015
La TVR 3, în fiecare luni seară, de la ora 21:30, telespectatorii sunt puşi faţă în faţă cu tineri care au obţinut performanţă în diverse domenii de activitate, care au propria afacere de succes, copii olimpici, talentaţi la desen, muzică sau arte plastice.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Maria Bucşea este elevă la Colegiul Naţional Unirea din Tîrgu-Mureş. Are 15 ani şi marea ei pasiune este lectura.

Maria Bucşea a reprezentat judeţul Mureş la Olimpiada Internaţională de Lectură şi a cucerit singura menţiune a competiţiei care s-a desfăşurat la Constanţa. Tânăra elevă a câştigat în primăvară Olimpiada Naţională de Limbă şi Literatură Română, clasa a VIII-a. La Evaluarea Naţională din vară a obţinut media 10.

Maria Bucşea a venit la Preţul Succesului ca să ne spună povestea pasiunii ei: literatura. O poveste plină de umor, dar şi de maturitate. Am aflat care sunt cărţile ei favorite, cum arată lumea unei fete îndrăgostită de lectură şi cât de important este “cititul” în viaţa adolescenţilor.

Despre emisiune

Preţul succesului îi aduce în faţa telespectatorilor pe tinerii de succes din judeţul Mureş.

Invitaţi sunt copii olimpici, talentaţi la desen, muzică sau arte plastice, tineri care au propria afacere sau care pur şi simplu au obţinut performanţă în diverse domenii de activitate sau au pasiuni care le oferă lor şi celor din jur satisfacţii.

Tinerii ne vorbesc despre sacrificiile pe care le-au făcut şi le fac pentru a reuşi, ne vorbesc despre mediul în care cresc, despre influenţele care i-au ajutat sau i-au împiedicat să exceleze.

Producător şi realizator: Rodica Jakab

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.