Trupa „Distinto” în concert, miercuri la “Cap de Afiş”
luni, 12 octombrie 2015
Miercuri, 14 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 3 aţi fost invitaţi la concertul primei trupe pop-opera din România, Distinto.
Trupa Distinto
Distinto
Trupa Distinto
Distinto
Alte legături
Picătura de cultură

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Trupa a susţinut un concert în iulie, la Reghin. Mureşenii au putut auzi piese celebre precum „My Way”, „Home to Mamma” sau „Luna Rossa” şi „Luna Mezz’o Mare” în interpretarea celor trei solişti ai formaţiei.

În programul concertului s-au mai aflat şi câteva colaje foarte bine concepute şi orchestrate: RMA (FREEDOM, BURNING LOVE, MORENA), MEDLEY OPERA (CARMEN, ELIXIRUL DRAGOSTEI, RIGOLETTO, NABUCCO, AIDA) şi BALLA, dar şi două colaje din folclorul rusesc şi cel mexican.

(w640) Distinto l

După debutul  trupei din 2008, a urmat o serie de concerte impresionante, precum deschiderea concertului "Noaptea celor 5 tenori" la Sala Palatului din Bucureşti, "Concertul de Crăciun" organizat de Filarmonica "George Enescu" din Bucureşti, recitalul din spectacolul "Marele Concert al Verii" la Opera din Braşov, concertele cu Francesco Napoli de la Sala Palatului, prezenţa la festivalul “Zilele Brâncovenilor 2011” la Palatul Mogoşoaia şi recitaluri în stagiunile diferitelor Filarmonici din ţară, dar şi în stagiunea Operei Naţionale Bucureşti.

Cei trei solişti ai primei trupe pop-opera din România au colaborat, de-a lungul timpului, artişti de renume, atât pe piaţa românească, cât şi pe cea internaţională: sopranele Felicia Filip şi Daniela Vlădescu, Ianna Novac, Nicola, Anna Lesko, dar şi cu celebrii interpreţi Francesco Napoli şi Adrian Romcescu.

Concertul integral al celor de la „Distinto” poate fi văzut doar la TVR 3 şi TVR Tg. Mureş, în emisiunea Cap de Afiş. La TVR Tg. Mureş emisiunea se difuzează joi, 15 octombrie, de la ora 18.45.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!