loader
Foto

TVR Tîrgu Mureş - 12 ani de la prima transmisie

Astăzi, aniversăm 12 ani de la prima transmisie a studioului teritorial TVR Tîrgu Mureş – cel mai nou studio al Televiziunii Române.

 

Pe 5 mai 2008, staţia care acoperă  Regiunea 7 Centru - județele Mureș, Covasna, Harghita, Alba și Brașov, mai puțin Sibiu –intra în emisie cu semnal de identificare, iar din 6 mai, cu propriul program.

TVR Tîrgu Mureş difuzează un program regional zilnic, dar contribuie şi la grilele principalelor posturi ale TVR cu producţii informative, reportaje, emisiuni magazin cu specific educaţional, cultural şi de divertisment, precum și emisiuni dedicate minorităților.

De asemenea, TVR Tîrgu Mureş se implică, alături de celelalte staţii teritoriale în producţiile complexe, de anvergură ale televiziunii publice. În 2019, cele 5 studiouri teritoriale au fost implicate în marile evenimente de interes național reflectate sau produse de către Televiziunea Română, între care se numără Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, vizita Sanctității sale Papa Francisc, alegerile pentru Parlamentul European și alegerile prezidențiale, Festivalul Internațional Cerbul de Aur, Selecția Națională pentru Eurovision Song Contest 2019 etc.

La mulţi ani, dragi colegi de la TVR Tîrgu Mureş!

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Politețea reprezintă un semn de respect atât față de ceilalți, cât și față de tine însuți. Reporter Coralia Ioana Matea

 

#tvrmures