loader
Foto

Un nou sezon "Forum Economic", la TVR Târgu Mureș

Am dat startul unui nou sezon "Forum Economic", la TVR Târgu Mureș, joi, 5 octombrie, de la ora 18:45. Emisiunea s-a difuzat și vineri, 6 octombrie, de la ora 16:00, la TVR 3.

 

Andrada Gőrőg
Forum economic

Andrada Gorog ne-a propus să aflăm care este stadiul celor 17 afaceri începute de studenții care au câștigat concursul organizat în cadrul proiectului „Junior Business Academy", inițiat de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș.

Subiectele abordate în cadrul emisiunii au fost:
- sumele alocate în cadrul proiectului;
- sursele de finanțare;
- criteriile de selectare a planurilor de afaceri;
- perioada de implementare a proiectului;
- modul de administrare a afacerilor;
- provocările întâmpinate de studenții - antreprenori.

Invitații acestei ediții au fost conf. univ. dr. Liviu Ciucan, coordonatorul proiectului și Raluca Maior, student - antreprenor.

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Luiza Zan, acasă la Târgu Mureș | VIDEO

Luiza Zan, acasă la Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 23 mai 2024

Luiza Zan, cunoscuta interpretă și compozitoare de jazz, are o relație specială cu Târgu Mureș. La concertul „Boulevard Parade”, susținut recent ...

Oamenii, portul și veselia Maramureșului sunt concentrate în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, într-o expoziție dedicată pictorului Traian ...

România la Zilele Mondiale Commedia dell`arte | VIDEO

Momentele cele mai importante și atmosfera acestei prezențe românești în Franța la Zilele Mondiale Commedia dell`arte vor fi prezentate la TVR ...

 

#tvrmures