loader
Foto

Galerie foto

Un tânăr arhitect din Reghin, invitat la “Prețul succesului”

Luni, 2 noiembrie, de la ora 22:00, invitatul emisiunii „Preţul succesului” de la TVR 3 a fost tânărul arhitect Klaus Birthler, în vârstă de 33 de ani.

 

Preţul succesului

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Klaus Birthler a studiat Arhitectură, Urbanism şi Amenajarea Teritoriului la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Cluj-Napoca, Hochschule für Bildende Künste (HFBK) din Hamburg şi Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din Bucureşti. A lucrat împreună cu Bernhard Winking, Hermann Fabini, Planwerk Cluj şi Şerban Sturdza.

În emisiunea Preţul succesului, tânărul arhitect din Reghin ne povestește despre parcursul lui profesional. Deşi tânăr, Klaus Birthler se bucură de mai multe distincţii și are la activ proiecte importante pentru comunitate.

Despre prezentul şi viitorul arhitecturii în contextul unei dezvoltări urbanistice rapide aflăm tot luni seara, de la ora 21:30, la TVR 3 și online pe TVR+.

 

 
Iertarea sau despre doza de Înviere, la

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Târgu Mureș, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Spirit și Credință".

Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni, 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20, precum și vineri, pe TVR 3, de la ora 13.05.

 

#tvrmures