loader
Foto

„Cap de afiş” şi „Picătura de cultură”, printre recomandările TVR Tîrgu Mureş

În săptămâna 27 aprilie-3 mai, la TVR 3 avem parte de multe emisiuni culturale realizate de colegii de la studioul teritorial Tîrgu Mureş.

 

Picătura de cultură
Cap de Afiş
Istoria necunoscută

Miercuri, 29 aprilie, de la ora 18:00, emisiunea Cap de afiş ne propune un concert de la Brașov cu Bandidos, şi un concert aniversar Marcian Petrescu și Trenul de noapte, la 15 ani de la înfiinţarea formaţiei. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Emisiunea Picătura de cultură de joi, 30 aprilie, ora 22:00, ne-a propus o discuție despre post, spiritualitate, moralitate creștină și artă culinară exclusiv vegetariană. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Sâmbătă dimineaţă ne bucurăm la TVR 3 de opera „Trubadurul” de Giuseppe Verdi, o înregistrare realizată la Brașov, în cadrul Târgului Internaţional de Carte şi Muzică Libris (19-23 martie 2015). În distribuția spectacolului îi găsim pe Cristian Bălășescu, Anda Pop, Adrian Mărcan ş.a. Opera „Trubadurul” este difuzată în cadrul emisiunii Cap de afiş, sâmbătă, 2 mai, începând cu ora 10:30. Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Duminică, 3 mai, TVR Tîrgu Mureş ne aduce la TVR 3 emisiunile Din zestrea Ardealului, Istoria necunoscută şi Cap de afiş. De la ora 11:30, este programată ediţia „1 Mai la iarbă verde cu Ionuț Fulea și invitații săi”. Muzeul Farmaciei din Sibiu ne este prezentat în cadrul emisiunii Istoria necunoscută, de la ora 15:00, iar de la ora 20:00, la Cap de afiş avem un concert Ada Milea de la Tîrgu Mureş.

Ultima ediţie a emisiunii Istoria necunoscută este disponibilă online pe TVR+.

Ultima ediţie a emisiunii Cap de afiş este disponibilă online pe TVR+.

***

Emisiunile pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

Mocanița de la Sovata este gata de drum | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Nostalgicii trenurilor de mică viteză cunoscute și sub numele de ,,mocănițe” s-au înghesuit pe peronul de la Sovata, devenit neîncăpător la ...

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

Codul bunelor maniere în societate | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Politețea reprezintă un semn de respect atât față de ceilalți, cât și față de tine însuți. Reporter Coralia Ioana Matea

 

#tvrmures