loader
Foto

Galerie foto

Despre succesul în public speaking, luni seară la TVR 3

Emisiunea „Preţul succesului” l-a avut ca invitat pe Ovidiu Oltean, un tânăr cu succes în domeniul oratoriei. Luni, 16 noiembrie, de la ora 21:30, la TVR 3 şi pe TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

După 4 ani de inginerie și 3 ani de vânzări, Ovidiu Oltean a descoperit oratoria în anul 2012, iar din 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a câștigat Locul 1 la Conferința Europeană de Public Speaking din Frankfurt (Noiembrie 2014) și Boras (Mai 2015). A participat ca speaker şi la evenimentul TEDX Tîrgu Mureş 2015.

Ovidiu Oltean este şi iniţiatorul unui proiect de seminarii și ateliere dedicate descoperirii vocației și misiunii personale.

***

Emisiunea Preţul succesului poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

 
„Lumină din lumină” | VIDEO

„Lumină din lumină” | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacolul extraordinar „Lumină din lumină” a fost transmis în două ediții speciale ale emisiunii „Cap de afiș”: la TVR 3 - joi, 2 mai, ...

„Taina zilelor mari” - De la axiomă la biruința lăuntrică

Emisiunea a fost difuzată la TVR 3, vineri, 3 mai, de la ora 16:00. La TVR Târgu Mureș, a doua parte a interviului se difuzează duminică, 5 mai, ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrmures